Hedef YKS Kampı Raporu

28.02.2024 30

HEDEF YKS 2024 KAMP PROGRAMI DEĞERLENDİRME RAPORU

Okulumuz 12. Sınıf öğrencilerinden 130 öğrenci kendi istekleri doğrultusunda 22.01.2024- 26.01.2024 tarihleri arasında kamp programı düzenlenmiştir. Öğrenciler bu kamp programı öncesinde koçluk programı kapsamında rehberlik yapan öğretmenleri ile birlikte şimdiye kadar yapılan sınav analizleri doğrultusunda eksiklerini belirlemişlerdir. Eksik oldukları konular doğrultusunda hazırlanan program uygulanmıştır. Öğrenciler soru çözme etkinliği kapsamında ciddi şekilde soru sayılarını arttırdılar. Çözemedikleri soruları öğretmenlerine sorarak gelişim kaydettiler.

HEDEF YKS KOORDİNATÖRÜ

EBRU UĞUR

Adres:
MUSTAFA KEMALPAŞA MAH. MAHİR SK. AVCILAR KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO: 106 AVCILAR / İSTANBUL