Zafer GÜLER - Okul Müdürü

Zafer GÜLER - Okul Müdürü

1971’de Ankara’da doğdu. İlkokulu Ankara’da okuduktan sonra lise öğrenimi için İstanbul’a geldi ve İstanbul İmam-Hatip Lisesinden mezun oldu. Yüksek öğrenimini Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladı.

Memurluk hayatına 1997 yılında Diyanet işleri Başkanlığında başladı. 2004 yılında öğretmen olarak Milli Eğitim Bakanlığına geçiş yaptı. Sırasıyla Beylikdüzü İhlas İlköğretim Okulu, Beylikdüzü Kemal Arıkan Ortaokulu, Beylikdüzü Azem Yükseloğlu Anadolu İmam-Hatip Lisesinde öğretmenlik; Beylikdüzü İhlas İlköğretim Okulu ve Beyoğlu Anadolu İmam-Hatip Lisesinde ise müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu.

2014 yılında açılan Ahmet Beyaz İmam-Hatip Ortaokulunda kurucu müdür olarak görev yaptıktan sonra 2016 yılı şubat ayında Alsancak ortaokuluna müdür olarak atandı. Aynı yılın Ağustos ayında yeni açılan Şehit Tahsin Gerekli İmam Hatip Ortaokuluna kurucu müdür olarak Görevlendirildi, 3 yıl bu görevi yürüttükten sonra 2019 Müdür atamaları ile Avcılar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine Müdür olarak atandı.

Evli ve iki çocuk babasıdır.